TENNISCLUB LOPPERSUM EN OMSTREKEN

  • Hemelvaartstoernooi 2013 TC LEO
    Hemelvaartstoernooi 2013 TC LEO

Jeugd

TC LEO heeft zo'n 30 jeugdleden. Er wordt door verschillende teams aan de competitie deelgenomen. Ook organiseert de jeugdcommissie verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld het groot Loppersum Hemelvaartdtoernooi en het Mini-Maxi toernooi, een toernooi (met bbq na) voor alle jeugdleden en hun ouders. TC LEO werkt op het gebied van de jeugd nauw samen met de tennisverenigingen uit Appingedam, Delfzijl en Wagenborgen. Dat kan omdat we allevier Smashing als tennisschool hebben. Zo organidseren we jaarlijks de regionale jeugdkampioenschappen. In de toekomst breiden we de mogelijkheden nog verder uit, in samenwerking met Smashing.

 


 

Het Groene Team

Wij zijn het groene team van TC LEO. De spelers van ons team zijn; Lotte, Akash, Marc, Sanne en Sil. We hebben 7 competitiewedstrijden gespeeld. Soms ging het goed en soms iets minder. We vonden het vooral leuke wedstrijden als het een beetje gelijk op ging. We zijn uiteindelijk als 4e geëindigd (van de 8 teams)

Lotte: De eerste wedstrijd tegen het team uit Harkstede vond ik erg gezellig. Ik heb toen 1 wedstrijd gewonnen. Akash: Ik vond vooral de uitwedstrijden leuk want we gingen met een gele auto. En ook kippen staan in de wei (=inside joke). Sil: De uitwedstrijd tegen Veendam is mijn favoriet. Ik heb toen erg leuk gespeeld. Sanne: Ik vond de eerste wedstrijd tegen Harkstede het leukst. Ik heb toen een hele lange wedstrijd gespeeld en gewonnen in de tie-break. Marc: In de tennis competitie was het erg leuk om op andere tennisclubs te komen. En dat we in de auto met briefjes gingen praten. De tegenstanders waren erg goed en ik heb niet zoveel gewonnen. Maar dat maakt niet uit want we hebben plezier gehad.

Op de foto rechtsboven vlnr: Akash, lotte, sil en sanne. Marc was er niet.